Anbefaling: behandling af lændesmerter og diskosproblemer
Hej Pernille
Hermed lige et par ord om min oplevelse med kranio-sakral terapi.
I mange år har jeg haft problemer med min ryg/lænd/skulder, da jeg har et stillesidende arbejde. I flere år har jeg gået til kiropraktor ca. hver 14. dag, for at få min lænd/ryg/nakke sat på plads.
I starten af februar i år blev jeg anbefalet at prøve en kranio-sakral terapi behandling ved Pernille Scharling Toft.
Den første gang var jeg spændt på hvad behandlingen egentlig gik ud på, men det var en utrolig positiv oplevelse. Efter behandlingen var alle led, ryg, lænd og skulder totalt afslappede. Det var helt utroligt, at være sluppet af med alle spændinger/smerter i nakken, lænden og ryggen.
Jeg fik nogle gode øvelser af Pernille, som jeg kan udføre derhjemme hver dag.
I dag efter 5 behandlinger har jeg det rigtig fint, og jeg har valgt at holde behandlingerne ved lige ca. hver 3 – 4. uge.
Pernille er en meget faglig dygtig person, som udover behandlingen også på en forståelig måde, kan fortælle hvad det er der sker i kroppen under behandlingen.
Jeg kan klart anbefale alle, at prøve en times kranio-sakral terapi behandling ved Pernille, og se hvad den kan gøre for dig. Det bedste af det hele, er at det er en blid behandlingsform med en utrolig fin virkning.
Med venlig hilsen
Helle Jørgensen