Efter voldsom hjernerystelse

Stenvad 28.05.2024

I marts 2023 fik jeg under havearbejde en voldsom hjernerystelse, men fik ingen hjælp eller vejledning i hvad jeg skulle gøre efterfølgende. I det følgende år udviklede senfølgerne sig og gav mig koncentrationsbesvær, samt voldsomme anfald af hovedpine og kvalme, undertiden med opkast. Det kunne jo ikke blive ved, så jeg fulgte venners gode råd og søgte hjælp hos Pernille Scharling Toft.

Hos Pernille fik jeg, at vide, at behandlingen i starten ville give mig større træthed, hvilket var tegn på at behandlingen virkede. Efter første behandling gik jeg lige hjem og sov i 4 timer og i ugen efter, var jeg meget træt. Efter anden  og tredje behandling oplevede jeg ligeledes træthed, men dog i aftagende grad. Efter fjerde behandling gik jeg fra klinikken med overskud og mod på livet igen. Nu var mine hovedpiner aftaget betydeligt, min evne til, at koncentrere mig var væsentligt forbedret og jeg oplevede, at mit overskud i hverdagen var kraftigt stigende. Jeg begyndte, at lave opgaver i hjemmet og haven med en lethed, som jeg ikke havde haft i meget lang tid. Det var en kæmpe lettelse.

Efter yderligere et par behandlinger er jeg i dag 100 % hovedpinefri og kan, som musiker igen koncentrere mig fuldt og helt om musikken, jeg kan komponere og skrive sange, huske sangene og akkorderne og være fuldt til stede, når jeg giver koncert og laver fællessang for andre mennesker. Jeg fungerer simpelthen igen og har fået mod på, at udfordre mig selv og prøve nye ting af. Ja, bare leve.

Til andre, som står i samme situation, som jeg gjorde, et år tilbage, kan jeg varmt anbefale kranio-sakral terapi hos Pernille. Her bliver man hørt og behandlet derefter.

 

Claus Steen Monrad