Anbefaling: Kæbesmerter pga. skærer tænder

“Jeg har besøgt Pernille fordi jeg hakker tænder om natten.  Så slemt at min mand ikke kan sove for det. Og jeg står tit op med hovedpine og ømme kæber. Så jeg besøgte Pernille, som bestemt mente at hun kunne hjælpe.  

Efter første behandling havde jeg det allerede meget bedre. Jeg fik løsnet min jernkæbe som hun  kaldte den. Og jeg fik lært hvordan jeg selv kan arbejde med at løsne den.

Jeg har nu i dag været til en behandling mere. I de 10 dage der er gået,  har jeg sovet meget bedre om natten, og det har min mand også. Jeg er meget mere udhvilet og frisk. Hakker næsten ikke tænder mere. Min kæbe er blevet blød, der er blevet løsnet op. Det er vildt dejligt.

Ikke mere bideskinne, ikke mere ondt i hovedet efter nattens gnaveri. Det er jo luksus. Og det kan jeg jo takke dig for Pernille  

Tak for hjælpen, snakken og dit dejlige varme væsen. Du har gjort en forskel der kan mærkes :-)”

Lone Nedergaard